Πώς η CIA, το Mossad και το “δίκτυο Epstein” εκμεταλλεύονται μαζικές βολές για να δημιουργήσουν έναν εφιάλτη Orwellian


Μετά από ένα άλλο καταστροφικό μαζικό πυροβολισμό ή εκδήλωση κρίσης, οι «λύσεις» του Orwellian πρόκειται να τεθούν σε τρομακτικό αμερικανικό κοινό από το ίδιο το δίκτυο που συνδέεται όχι μόνο με τον Jeffrey Epstein αλλά με μια λίανση εγκλημάτων και μια τρομακτική ιστορία σχεδίων για τη συντριβή της εσωτερικής διαφωνία στις Ηνωμένες Πολιτείες.Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου δεν έκανε μυστικό ότι η τοποθέτηση των 8200 μελών σε κορυφαίες θέσεις στις πολυεθνικές τεχνολογικές εταιρείες είναι μια «σκόπιμη πολιτική» που αποσκοπεί στο να διασφαλίσει τον ρόλο του Ισραήλ ως την κυρίαρχη παγκόσμια «κυβερνοτική δύναμη» και ταυτόχρονα να καταπολεμήσει τις μη βίαιες κινητοποιήσεις μποϊκοτάζ στοχεύοντας στις παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου από το Ισραήλ και καταπνίγοντας τις επικρίσεις των Ηνωμένων Εθνών για την κυβερνητική πολιτική του Ισραήλ και τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στο εξωτερικό.
 Από την Whitney Webb
 
09 Σεπτεμβρίου 2019 “Κέντρου Πληροφόρησης ” –  

Μετά την σύλληψη και τον επακόλουθο θάνατο στη φυλακή του εικαζόμενου παιδιού, ο Jeffrey Epstein, μια ελάχιστα γνωστή ισραηλινή τεχνολογική εταιρεία, άρχισε να λαμβάνει αυξημένη δημοσιότητα, αλλά για όλους τους λάθος λόγους. Λίγο καιρό μετά τη σύλληψη του Epstein και τις σχέσεις και τα οικονομικά του ελεγχόταν, αποκαλύφθηκε ότι η ισραηλινή εταιρεία Carbyne911 είχε λάβει σημαντική χρηματοδότηση από τον Jeffrey Epstein καθώς και από τον στενό συνεργάτη του Epstein και τον πρώην πρωθυπουργό του Ισραήλ Ehud Barak και τον επενδυτή κεφαλαίων της Silicon Valley και τον εξέχοντα υποστηρικτή Trump Peter Thiel.
 
Το Carbyne911, ή απλά η Carbyne, αναπτύσσει δυνατότητες χειρισμού κλήσεων και εντοπισμού για υπηρεσίες αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης σε χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου έχει ήδη εφαρμοστεί σε αρκετές αμερικανικές επαρχίες και έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας των ΗΠΑ όπως η Google. Ειδικότερα, εμπορεύεται το προϊόν της ως μέσο μετριασμού των μαζικών πυροβολισμών στις Ηνωμένες Πολιτείες χωρίς να χρειάζεται να αλλάξει τους ισχύοντες αμερικανικούς νόμους περί πυροβόλων όπλων.
 
Ωστόσο, η Carbyne δεν είναι συνηθισμένη τεχνολογική εταιρεία, καθώς συνδέεται στενά με το τμήμα 8200 της μονάδας στρατιωτικών πληροφοριών της ισότητας των Η.Π.Α., των οποίων οι “αποφοίτοι” συχνά δημιουργούν εταιρείες τεχνολογίας – μεταξύ των οποίων και οι Carbyne – που διατηρούν συχνά τους δεσμούς τους με την ισραηλινή νοημοσύνη και , σύμφωνα με δημοσιεύματα των Ισραηλινών ΜΜΕ και πρώην υπάλληλοι, συχνά “διαλύουν τη γραμμή” μεταξύ της υπηρεσίας τους προς τη συσκευή άμυνας / πληροφοριών του Ισραήλ και την εμπορική τους δραστηριότητα.  

Όπως θα αποκαλύψει αυτή η έκθεση, η Carbyne είναι μία από τις πολλές ισραηλινές τεχνολογικές εταιρείες που εμπορεύονται ως τεχνολογική λύση για μαζικούς πυροβολισμούς που έχουν άμεσους δεσμούς με ισραηλινούς οργανισμούς πληροφοριών.
Σε κάθε περίπτωση, τα προϊόντα των εταιρειών αυτών είναι κατασκευασμένα κατά τρόπον ώστε να μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν για την παράνομη επιτήρηση των κυβερνήσεων, των ιδρυμάτων και των αμάχων που τους χρησιμοποιούν, γεγονός που προκαλεί ανησυχητική τεκμηριωμένη ικανότητα παρακολούθησης της Μονάδας 8200 ως μέσο λήψης εκβιασμού και Η ιστορία του Ισραήλ που χρησιμοποιεί εταιρείες τεχνολογίας για να κατασκοπεύει επιθετικά την αμερικανική κυβέρνηση. Αυτό ενισχύεται περαιτέρω από το γεγονός ότι οι εταιρείες τεχνολογίας που συνδέονται με τη Μονάδα 8200 έχουν προηγουμένως λάβει κυβερνητικές συμβάσεις από τις ΗΠΑ για να τοποθετήσουν “backdoors” στο αμερικανικό σύστημα τηλεπικοινωνιών καθώς και στα δημοφιλή προϊόντα μεγάλων αμερικανικών τεχνολογικών εταιρειών όπως οι Google, η Microsoft και το Facebook , πολλά από τα βασικά διευθυντικά στελέχη και διευθυντικά στελέχη είναι τώρα πρώην υπάλληλοι της Μονάδας 8200 .

Δεν υπάρχει διαφήμιση – Δεν υπάρχουν κυβερνητικές επιχορηγήσεις – Αυτό είναι ανεξάρτητο μέσο

 
Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου δεν έκανε μυστικό ότι η τοποθέτηση των 8200 μελών σε κορυφαίες θέσεις στις πολυεθνικές τεχνολογικές εταιρείες είναι μια «σκόπιμη πολιτική» που αποσκοπεί στο να διασφαλίσει τον ρόλο του Ισραήλ ως την κυρίαρχη παγκόσμια «κυβερνοτική δύναμη» και ταυτόχρονα να καταπολεμήσει τις μη βίαιες κινητοποιήσεις μποϊκοτάζ στοχεύοντας στις παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου από το Ισραήλ και καταπνίγοντας τις επικρίσεις των Ηνωμένων Εθνών για την κυβερνητική πολιτική του Ισραήλ και τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στο εξωτερικό.
 

Καθώς οι σχέσεις του Jeffrey Epstein με τις πληροφορίες τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στο Ισραήλ – το θέμα μιας πρόσφατης σειράς τεσσάρων μερών αποκλειστικής για το MintPress – άρχισαν να αποκαλύπτονται πλήρως, η χρηματοδότησή του για το Carbyne εξετάστηκε ιδιαίτερα για τους βαθιούς δεσμούς της εταιρείας με το Ισραήλ καθώς και σε ορισμένους Αμερικανούς με γνωστές συνδέσεις με την αμερικανική νοημοσύνη. 
 
Ο ίδιος ρόλος του Ehud Barak τόσο ως χρηματιστής όσο και ως προέδρου του Carbyne έχει προσθέσει και αυτή την ανησυχία, δεδομένης της μακρόχρονης ιστορίας συμμετοχής του στις μυστικές επιχειρήσεις πληροφοριών για το Ισραήλ και τους μακροχρόνιους δεσμούς του με την ισραηλινή στρατιωτική υπηρεσία.
 
Ένας άλλος χρηματοδότης της Carbyne, Peter Thiel, έχει τη δική του εταιρεία που, όπως και ο Carbyne, πρόκειται να επωφεληθεί από τις προτεινόμενες λύσεις hi-tech της διοίκησης του Trump σε μαζικούς πυροβολισμούς.  

Πράγματι, μετά τα πρόσφατα γυρίσματα στο El Paso του Τέξας , ο Πρόεδρος Τραμπ – ο οποίος έλαβε πολιτικές δωρεές από τον Thiel και του είχε συμβουλευθεί μετά την εκλογή του – ζήτησε από τις εταιρείες τεχνολογίας να «ανιχνεύσουν μαζικούς σκοπευτές πριν χτυπήσουν», μια υπηρεσία που τελειοποιήθηκε ήδη από την εταιρεία Thiel Palantir, η οποία έχει αναπτύξει “λογισμικό προ-εγκλήματος” που χρησιμοποιείται ήδη σε ολόκληρη τη χώρα.  

Ο Palantir είναι επίσης εργολάβος της αμερικανικής κοινότητας πληροφοριών και έχει επίσης υποκατάστημα στο Ισραήλ.
 
Ίσως το πιο ενοχλητικό από όλους, ανεξάρτητα από την τεχνολογική λύση που υιοθετείται από τη διοίκηση Trump, πρόκειται να χρησιμοποιήσει μια αμφισβητούμενη βάση δεδομένων που αναπτύχθηκε αρχικά ως μέρος ενός μυστικοπαθούς κυβερνητικού προγράμματος των ΗΠΑ που περιλάμβανε διαβόητους αριθμούς Ιράν-Contra όπως Oliver North ως μέσο παρακολούθησης και σηματοδοτώντας δυνητικούς Αμερικανούς αντιφρονούντες για αυξημένη επιτήρηση και κράτηση σε περίπτωση ασαφώς καθορισμένης “εθνικής έκτακτης ανάγκης”.
 
Όπως θα αποκαλύψει αυτή η έκθεση, αυτή η βάση δεδομένων – που συχνά αναφέρεται ως “Κύριος πυρήνας” – δημιουργήθηκε με τη συμμετοχή των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών και το Ισραήλ παρέμεινε εμπλεκόμενο χρόνια μετά την ανάπτυξή του και ενδεχομένως μέχρι σήμερα.  

Χρησιμοποιήθηκε επίσης από τουλάχιστον έναν πρώην υπάλληλο της CIA στο Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας του Προέδρου Reagan για να εκβιάσει μέλη του Κογκρέσου, στελέχη του Κογκρέσου και δημοσιογράφους, μεταξύ άλλων.
 
Δεδομένων πρόσφατων εκθέσεων σχετικά με το σχέδιο της διοίκησης του Trump για τη δημιουργία μιας νέας κυβερνητικής υπηρεσίας που θα χρησιμοποιεί την «προηγμένη τεχνολογία» για τον εντοπισμό των «νευροαναπνευστικών σημείων» του «κάποιον που κατευθύνεται προς μια βίαιη εκρηκτική πράξη» χρησιμοποιώντας τα δεδομένα που συλλέγονται από τις ηλεκτρονικές καταναλωτικές συσκευές. που επί του παρόντος προωθείται και υλοποιείται με το πρόσχημα της “διατήρησης της ασφάλειας των Αμερικανών” είναι βαθιά Orwellian. 
 
Στην πραγματικότητα, υπογραμμίζει άμεσα τη γενίκευση μιας εκτεταμένης κατάστασης επιτήρησης πολύ πιο εκτεταμένης από οτιδήποτε άλλο που παρατηρείται στην αμερικανική ιστορία και αναπτύσσεται από κοινού από άτομα που συνδέονται με την αμερικανική και την ισραηλινή νοημοσύνη.
 

Απομάκρυνση του Carbyne

 

Το Carbyne911, το οποίο θα αναφέρεται απλώς ως Carbyne σε αυτή την έκθεση, είναι μια ισραηλινή τεχνολογική εκκίνηση που υπόσχεται να φέρει επανάσταση στο πώς χειρίζονται οι κλήσεις οι φορείς παροχής υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, καθώς και κυβερνήσεις, εταιρείες και εκπαιδευτικά ιδρύματα.  

Λίγο καιρό μετά την ίδρυσή της το 2014 από βετεράνους της ισραηλινής στρατιωτικής υπηρεσίας, το Carbyne άρχισε να διατίθεται ειδικά ως λύση για μαζικές πυροβολισμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες, που πηγαίνει “πέρα από τη συζήτηση για τα πυροβόλα όπλα” και βελτιώνει την “νοημοσύνη που έλαβαν πριν εισάγοντας μια κατάσταση ένοπλου σκοπευτή “παρέχοντας ροή βίντεο και ακουστική είσοδο από πολιτικά smartphones και άλλες συσκευές συνδεδεμένες στο δίκτυο Carbyne.
 

Πριν από τη σύλληψη του Jeffrey Epstein τον Ιούλιο, ο Carbyne είχε υψηλό έπαινο από τα αμερικανικά και ισραηλινά μέσα μαζικής ενημέρωσης, με την Fox News να χαιρετίζει τις υπηρεσίες της εταιρείας ως απάντηση στα «συστήματα γηράσκοντος 911» των Η.Π.Α. και το Jerusalem Post να γράφει ότι η πλατφόρμα της εταιρείας προσφέρει ” την προστασία υψηλής τεχνολογίας στους κοινωνικούς λειτουργούς και τους διευθυντές των σχολείων ». Άλλες αναφορές υποστήριξαν ότι οι υπηρεσίες της Carbyne έχουν ως αποτέλεσμα” μείωση κατά 65% του χρόνου αποστολής “.
 
Η πλατφόρμα διαχείρισης κλήσεων / διαχείρισης κρίσεων της Carbyne έχει ήδη εφαρμοστεί σε πολλές κομητείες των ΗΠΑ και η εταιρεία έχει γραφεία όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά και στο Μεξικό, την Ουκρανία και το Ισραήλ.  

Η επέκταση του Carbyne σε δίκτυα παρόχων υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης στις ΗΠΑ είναι πιθανή, δεδομένου ότι η ομοσπονδιακή νομοθεσία επιδιώκει να προσφέρει επιχορηγήσεις για την αναβάθμιση 911 τηλεφωνικών κέντρων σε όλη τη χώρα με την ίδια την τεχνολογία της οποίας η Carbyne είναι ο κορυφαίος πάροχος. Μια από τις κύριες ομάδες λόμπι που προωθούν αυτή τη νομοθεσία, η Εθνική Ένωση Αριθμητικών Έκτακτης Ανάγκης (NENA), έχει “ισχυρή σχέση” με την Carbyne, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Carbyne . Επιπλέον, η Carbyne έχει επίσης ξεκινήσει την εμπορική της πλατφόρμα για κλήσεις εκτός έκτακτης ανάγκης σε κυβερνήσεις, εκπαιδευτικά ιδρύματα και εταιρείες.
 
Ωστόσο, αυτό που φάνηκε σαν το αναπόφευκτο της γενικευμένης υιοθεσίας της Carbyne στις ΗΠΑ χτύπησε την πρόσφατη σύλληψη και τον επακόλουθο θάνατο του σεξουαλικού εμπόρου και του παιδεραστίνου Jeffrey Epstein, που εκμεταλλεύονταν ανήλικα κορίτσια για να αποκτήσουν «εκβιασμό» στους πλούσιους και πονηρούς, μια επιχείρηση που είχε σαφείς δεσμούς με τη νοημοσύνη .  

Ο Epstein, μετά την πρώτη σύλληψή του και την ελαφριά ποινή του για την απαγόρευση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκου το 2007, επελέγη από τον πρώην πρωθυπουργό του Ισραήλ και πρώην επικεφαλής της ισραηλινής στρατιωτικής υπηρεσίας Ehud Barak, για να γίνει ο βασικός οικονομικός υποστηρικτής του Carbyne. 

 Τα βίντεο εδώ και εδώ

Πηγή ξένου  κειμένου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *